TOP 3 DEZASTRE muzicale la inceput de 2018 - Oana Tache

TOP 3 DEZASTRE muzicale la inceput de 2018

TOP 3 DEZASTRE muzicale

Ciudata mai e lumea muzicala (cand vrea ea) si multi sar gardul cand “ii da creativitatea afara din casa”… cand sunt prost consiliati de staff-ul lor…Deci cine e in TOP 3 DEZASTRE muzicale la inceput de 2018 ?

Jay Z si Beyonce o ard pe role playing de-a maica Precista si Popa Zet in videoclipul piesei “Family Feud”. O nebunie care dureaza 7 minute,din care se canta doar 3…Pe modelul mai vechi al lui Kanye West – clipul incepe cu un scenariu demn de telenovelas – Jada Pinkett Smith se iubeste cu tot felul de exemplare sculptate la sala si umflate de steroizi, exemplare care ajung injunghiate din dragoste de putere…Un fel de Dragnea si PSD-ul…

Ei bine, daca rezisti, dupa aceasta povestioara se continua cu o oda a cuplului de aur – B & Z in care cei doi nu se sfiesc sa se laude cu avutia acumulata in anii de glorie, sa isi ridice statui de milioane de dolari si sa se ovationeze reciproc in timp ce B geme a refren, iar Z incearca o spovedanie…”What’s better then a millionair?! Two!”…Pffff! Jmecherie, Lux si Opulenta, Tati! Toate cu litere mari pt acesta doi monstri muzicale care incep sa arate si sa sune a manelisti… Din toata povestea asta lipseste efectiv clopotul lui Daniel! In rest…Doamne ajuta ca pe astia doi se pare ca i-a cam innebunit contul din banca. Si n-aveti decat sa ziceti ca sunt eu invidioasa…

Katy Perry se pare ca e pe alte droguri. Ne-a obisnuit americanca cu explozia de culori si curcubeul de senzatii pe care le produce si induce inca de la lansarea in care se pupa cu fete fara inhibitii, dar de data asta parca si-a pierdut mintile complet…E din alt film! Nu inteleg daca a ratat vreun rol in ecranizarea Alice in tara minunilor, daca plange ca Prince Harry se insoara anul asta sau daca pur si simplu incearca o sedinta de spiritism in perioada Victoriana…I just don’t get it!

Pe locul 3 la dubiosenii e ATENTIE! ED SHEERAN! Ed Sheeran care a simtit nevoia sa isi dea cu tesla in… succesul “Perfect”. Pai, cum sa strici milioanele de afisari, premiile adunate si titlurile capatate pe…gaste??? De ce? De ce sa ai 26 de ani si sa alegi sa te adresezi si unui target trecut demult de menopauza??? Un lucru e cert, Sheeran tine mortis sa isi extinda targetul si in + 40-90, sa prinda la dame singure si nefericite sau la bunicute nostalgice…Altfel cum sa imi explic cum se face ca a lansat un “Perfect Symphony” cu ANDREA BOCELLI??? Cum? It’s all about the money, Ed?! C’mon!

Citeste si: Cat costa moartea lui Dolores?

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts