TOP 5 reguli de baza pentru MAKE-UP! - Oana Tache

TOP 5 reguli de baza pentru MAKE-UP!

Pana de curand n-am prea pus accent pe machiaj – nu ma interesa sa aflu cum iti faci un smokey, cum se blend-uiesc 2 sau 3 culori pe pleoapa…Un eyeliner si un pic de blush si era suficient. Nu investeam foarte mult si nu ma interesau brand-urile pana cand fatza n-a mai aratat fresh si cool ca acum 8 ani cand abia incepeam sa fac cunostiinta cu make-up-ul de TV.

Recunosc, am fost norocoasa pentru ca in ultimii 8 ani am aratat mereu ca “scoasa din cutie” si-asta pentru ca aveau grija de mine colegele mele, insa acum e timpul sa iau “atitudine” si sa impart cu tine experienta cursurilor de make-up MAC.

Mai jos gasesti primele 5 reguli:

  1. Incepe cu machiajul la ochi. Stiu, suntem obisnuite sa punem baza si fondul de ten, sa folosim anticearcanul si abia apoi sa ajungem sa machiem ochii. Insa, tot fardul de pe ploape ajunge pe obraz si o iei de la capat cu demachierea si baza. Invata sa construiesti machiajul ca un profesionist in asa fel incat sa nu trebuiasca sa darami tot ce ai construit si-apoi sa o iei de la capat!
  2. Niciun make-up fara baza de machiaj. Asigura-te ca tenul tau ramane perfect protejat inainte de aplicarea produselor cosmetice.
  3. Totul e sa ai cosmeticele potrivite si sa inveti cateva trucuri tehnice. Si pe-astea le achiziționezi sau le înveți repede in orice magazin MAC.
  4. There are no limits! Considera-te Dali sau Picasso sau Monet si fii cat mai creativa! Vara e sezonul care permite orice combinatie- nimic nu e prea indraznet.
  5. E cool sa primesti si sa urmezi sfaturile unui profesionist.

Oricat de tare crezi ca te pricepi, oricat de pusa la curent crezi ca esti cu trend-urile si oricat de multe tutoriale ai vazut pe Youtube, crede-ma pe cuvant – nimic nu se compara cu experienta din magazinele MAC. Artistul iti arata ce si cum pe jumatate de fata, iar pe cealalta jumatate te lasa pe tine sa pui in practica ce ai invatat – pas cu pas.

Asa ca- ce mai aștepți?! Fa primul pas spre frumusetea ta!

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts