Unde mi-am facut suvitele albastre?! - Oana Tache

Unde mi-am facut suvitele albastre?!

M-ati intrebat pe facebook unde-mi fac suvitele albastre.
Ei bine la GETT’S, trend-setter-ul  in domeniul serviciilor de infrumusetare din Romania care este de peste 18 de ani liderul pe piata locala si care detine un lant de 7 saloane. Eu sunt clienta fidela a unuia  singur!
Mi-a placut mult atmosfera si calitatea serviciilor! Si cel mai important – am dat peste cel mai tare hair stylist – Silviu care ma vopseste, stabileste culoarea, latimea suvitelor si lungimea parului si felul in care-mi port podoaba capilara zilnic.
Sincer, m-a tuns atat de bine in ianuarie pentru Sunt celebru, scoate-ma de-aici – incat frizura m-a tinut pana-n septembrie. 🙂 Ce e al lui, e clar pus deoparte si ma bucur ca din cand in cand imi mai pune si mie mana-n cap pentru mici retusuri.
GETT’S reprezinta brandul cu cea mai puternica activitate in implementarea de standarde noi in domeniul serviciilor de infrumusetare.Saloanele GETT’S ofera servicii complete de infrumusetare – aici, specialistii in imagine si relaxare aduc la lumina frumusetea unica a fiecareia dintre noi prin coafuri deosebite si machiaj profesional, cosmetica, manichiura si pedichiura realizate numai cu produse de inalta calitate.
Revista ESTETICA, prima revista profesionala dedicata domeniului profesional de infrumusetare are in spate 67 de ani de traditie si este prezenta in 60 de tari din intreaga lume. Pe piata din Romania s-a lansat in septembrie 2007 si de atunci continua sa inspire profesionistii din domeniu si sa lanseze cele mai noi trenduri

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts