Vara asta ne vedem la MTV Electric Summer Agenda! - Oana Tache

Vara asta ne vedem la MTV Electric Summer Agenda!

Din 13 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică, MTV prezintă ELECTRIC SUMMER AGENDA!

Ne dorim sa aducem mai aproape de telespectatori mood-ul celui mai tare festival din România: Electric Castle. asa ca te conectam în fiecare weekend de la 12:00, 15:00 și 17:00 la cea mai tare muzică, cu artiști de talie internațională precum PRODIGY, FATBOYSLIM, RUDIMENTAL, PAROV STELAR și cu toți prietenii tăi!

Ne facem împreună warm up-ul pentru experiența verii 2015: MTV Electric Summer. Mă bucur mult că MTV susține, prin acest nou show, cel mai tare eveniment muzical anual din România.

851_315

În această formulă putem să-i dăm muzicii de calitate LIVE, ceea ce i se cuvine. Abia aștept să vă aduc cele mai cool informații despre parteneriat și festival și să ne întâlnim la Cluj! Până atunci, stai cu ochii pe MTV!

Electric Castle va depăși anul acesta orice așteptări: peste 100.000 de persoane, peste 220 de artiști anunțați pentru cele 6 scene ale festivalului, cu una în plus față de anul trecut.

În 2014, la doar a doua ediție, Electric Castle a devenit cel mai mare festival din țară. Evenimentul a intrat a doua oară consecutiv în finala competiției European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival, ceea ce demonstrează ca Electric Castle și-a propus să ajungă unul dintre cele mai mari și mai importante evenimente din Europa de Est.

Electric Castle are loc la Castelul Banfy, în apropierea Clujului, în perioada 24-28 iunie 2015.

Ești gata? Vara asta e electrică, doar cu MTV!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

1 comment

  • Wow, superb blog layout! How lengthy have you ever been blogging for?

    you made blogging look easy. The whole look of your
    web site is wonderful, as smartly as the content material!