VIDEO: Cand Alice Cooper vorbeste despre machiajul lui Johnny Depp... - Oana Tache

VIDEO: Cand Alice Cooper vorbeste despre machiajul lui Johnny Depp…

Vine peste noi unicul concert Hollywood Vampires din Europa de Est!!!

 

Si cu toate ca l-am vazut pe net zilele astea peste tot, ba chiar ma-ntrebam daca nu si-a luat si viza de flotant in Bucuresti – ca poate-asa am fi votat mai cu spor si nu cu firea – abia astept sa vad ce canta Johnny Depp la gramada pe aceeasi scena cu  Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith), Matt Sorum (ex-Guns N’Roses) și Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Recunosc, am primit invitatia si desi e evident ca si Depp a imbatranit si a lasat titulatura de sex simbol altora mai care n-au nevoie de make-up – abia astept sa-l vad pe Johnny in carne si oase.

Si apropo de make-up-ul de bad ass old school rocker pe care-l poarta – mi s-a parut tare video-ul de mai jos.   Nu, Johnny Depp nu lipseste…Dimpotriva, e prezent într-o formă…inedită :))) Iar Alice Cooper il ia la misto intr-o maniera pe care noi am numi-o neaos “rade ciob de oala sparta!”

Asa ca PLAY si un pic de rabdare pana maine cand revin cu review de la concert. 🙂 

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts