VIDEO: Hai cu MTV la Electric Castle 2016! - Oana Tache

VIDEO: Hai cu MTV la Electric Castle 2016!

Sunt foarte mandra de noua campanie MTV!

Da, este al doilea an consecutiv in care ne unim fortele cu cel mai tare festival din Romania – Electric Castle si ne pregatim impreuna pentru experienta verii 2016 in calitate de parteneri oficiali.

Nu prea am vorbit despre asta aici, pe blog, dar ma ocup si de Brand Managementul MTV in Romania de vreo 4 ani.

Campania asta urmareste ca strategie de brand sa duca MTV in mijlocul targetului care-l reprezinta, sa fim mai aproape de young generation si sa extindem experienta fanului MTV dincolo de TV si online.

Asa ca pe 1 Mai, MTV a dat oficial startul sezonului de vara, de muzica buna, de distractie si party!

 

In perioada 1 -18 mai, MTV Romania te provoaca sa demonstrezi ca esti dependent de muzica buna si te premiaza cu bilete pentru tine si gasca ta la Electric Castle Festival.

MTV e despre tine si experientele tale si ne place sa stam la povesti cu tine. Daca te stii storyteller si vrei sa mergi la cel mai tare festival al verii –  Intra pe www.electriccatle.mtv.ro si inscrie-te in concurs!

Povesteste-ne pana unde ai fost dispus sa mergi pentru muzica si artistii tai preferati si poti castiga un free pass pentru tine si gasca ta!

Fie ca ai plecat de-acasa ca sa ajungi la concertul trupei tale preferate, fie ca ti-ai cheltuit ultimii bani pe un cd, fie ca ai dormit sub cerul liber doar ca sa-ti auzi muzica la un concert- daca esti music addict, meriti sa fii premiat!

Demonstreaza-ne ca esti ELECTRIC!

MTV te premiaza cu bilete la Electric Castle Festival 2016 si te electrizeaza toata vara asta cu programe special.

Inscrie-te in concurs si hai cu toata gasca la cel mai tare festival al verii!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts