VIDEO: Inainte de Marea Finala Romanii Au Talent Sezonul 6 - Oana Tache

VIDEO: Inainte de Marea Finala Romanii Au Talent Sezonul 6

Ce nu stiai despre Romanii Au Talent inainte de Marea Finala a sezonului 6?

FACTS:

Formatul GOT TALENT apartine SYCOtv si este o idee marca inregistrata a celebrului Simon Cowell.

Pilotul emisiunii s-a filmat in 2005 in United Kingdom si a ajuns pana in 2014 in peste 58 de tari din intreaga lume.

In aprilie 2014 – formatul TV a fost declarat de Guinness World Records cel mai de succes format de televiziune din lume pentru audientele colosale obtinute in toate teritoriile in care este difuzat.

VIDEO: Backstage Romanii Au Talent !!!

In Romania a ajuns in 2011 si de-atunci pana acum a fost unul dintre programele de top de la ProTV. Emisiunea care schimba destine, care face din necunoscuti – celebritati, care ofera un premiu de 120.000 de euro si care strange in fata televizorului toate categoriile de varsta, este la sezonul 6.

Pana acum, RGT (cum ii spunem noi la birou) – a schimbat de 2 ori membrii juriului: Mihai Petre a fost inlocuit de Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis, apoi Cotimanis a facut schimb cu Florin Calinescu. Andi  Moisescu si Andra Maruta sunt juratii care au ramas “pe loc”. Tot ca trademark al formatului romanesc – Smiley si Pavel Bartos au ramas in “pozitiile” prezentatorilor.

RGT a adunat mii de talentati la preselectii, a inregistrat record dupa record in audiente si continua sa ii faca pe  romani sa rada in hohote, sa planga de emotie, sa se socheze…

12674166_10153926420644222_801763835_n-810x809

Si ca sa dau din casa pentru ca “ACUM e ACUM!” – anul asta la Romanii Au Talent – s-au inscris peste 2000 de talentati din Brasov, Timisoara, Oradea, Cluj, Craiova, Iasi, Chisinau, Bucuresti

Sau chiar si…Filipine, Ucraina, Nigeria, Italia, Letonia, SUA (Chicago), Franta, Republica Moldova, Kargzstan.

Din punct de vedere look: Mihaela a mers pe goth si all black outfits, Andra a ramas aceasta Lolita transformata in femeia puternica, mama si sotie cu valori clare morale, modesta si imagine nepatata. Sunt foarte curioasa ce vor purta la finala!  🙂

Moisescu e cum il stiti –  hipsterish ca la ApropoTV, in timp ce pentru Calinescu – conteaza mai mult atitudinea si tolba de glume si vorbe mari – decat vestimentatia, asa cum si Pavel si Smiley – isi pastreaza stilul.

Pentru live-uri s-a repetat in fiecare joi – toata ziua – cu concurentii, iar vinerea de pe la 13:00- 14:00 s-a mai facut o repetitive generala – snur cu prezentatorii. Juratii apar direct la LIVE.

In fiecare editie LIVE a fost invitat cate-un fost concurent si nu lipsesc nici guest starurile. In seara asta, la Marea Finala nu pot sa va spun decat ca o sa radem. MULT!

In echipa de productie sunt peste 200 de oameni care tin in fraie proiectul din faza preselectiilor pana la Marea Finala. Si da, e o super echipa!

Diseara suntem LIVE si pe FACEBOOK Romanii Au Talent – promit sa va arat acolo cum e in backstage! Si binenteles pe Instagramul meu si pe pagina oficiala de Facebook 🙂

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)