VIDEO: Prima transmisie MTV din istorie! - Oana Tache

VIDEO: Prima transmisie MTV din istorie!

MTV s-a nascut vara!
In prima zi a lui August in 1981 – televiziunea pe cablu facea cunostinta in New York, America – pentru prima oara cu ceea ce urma sa devina all time hits provider, rampa de lansare pentru toti muzicienii erei noastre si trendsetter-ul suprem al target-ului young pe parte de lifestyle!
Fondatorii sunt John Sykes, Tom Freston, Robert Pittman si Les Garland, iar daca te intrebai care au fost primele 10 videoclipuri difuzate de MTV (sau cum suna muzica de pe vremea cand “bunica era fata”:))) – da-i cu PLAY mai jos!
MTV a generat la nivel mondial – o schimbare majora la nivel de entertainment, este “taticul” industriei de videoclipuri si totodata inovatorul infotainment-ului. MTV a nascut o noua generatie de consumatori  media si va ramane mereu influencer-ul tinerilor!   
Sunt mandra ca fac parte din aceasta familie internationala si recunosc- cele mai misto, rewarding si intense experiente personale le-am trait cu si la MTV Romania!
VEZI prima transmisiune MTV ever! 

1. The Buggles – VIDEO KILLED THE RADIO STAR
2. Pat Benatar – YOU BETTER RUN
3. Rod Steward – SHE WON’T DANCE WITH ME
4. The Who – YOU BETTER YOU BET
6. Cliff Richards – WE DON’T TALK ANYMORE
7. The Pretenders – BRASS IN POCKET 
8. Todd Rundgren – TIME HEALS
9.  Reo Speedwagon – TAKE IT ON THE RUN

 

 

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts