VIDEO: ZIUA 1 la TOMORROWLAND! O bomba de energie! - Oana Tache

VIDEO: ZIUA 1 la TOMORROWLAND! O bomba de energie!

ZIUA 1 si fapte, nu vorbe la Tomorrowland! Capitala europeană a muzicii electronice e în BOOM!

FACT: Nu îmi mai simt picioarele de la genunchi în jos. Boom!

FACT: Am încă pe retină armata de oameni de la main stage, artificiile, laserele, culorile nebune ale steagurilor și zâmbetele. Boom!

FACT: Nu vreau să mă întorc acasă. Boom!

FACT: Așa DA! Am uitat tot ce înseamnă petrecere sau eveniment electronic. Boom!

Nimic nu se compară cu tomorrowland!

this is a day of my life…:))) the first day of the rest of my life…the day of tomorrow @ Tomorrowland! Beck's Romania #beckson #ivlogbyoanatache #partyanimal #wilflife #festivallife #oanatachero #mtvista

Posted by Oana Tache on 22 Iulie 2016

Stai la coadă la intrare câte 15-20 de minute și treci prin filtre ca la aeroport. Nimerești direct în food court ca să te energizezi. O să ai nevoie!

Din secunda în care ai plecat spre scene, în fața ochilor ți se întinde TomorrowLand, un imperiu ce pare că nu se sfârșește! Cel mai mare festival la care am fost vreodată își merită titlul de capitală europeană a muzicii electronice. Totul e feeric, totul e poveste, totul e ca un Disneyland pentru cei ce sunt#peopleoftomorrow!

Se strange lumea la main stage Tomorrowland! E cel mai mare festival pe care l-am vazut vreodata si e incredibil ca suntem aici Beck's Romania! #incredibil #beckson #ivlogbyoanatache #mtvista #becksromania

Posted by Oana Tache on 22 Iulie 2016

Hectare întregi cu muzică și povești

La prima ediție, în 2005, festivalul a ținut doar o zi. În 2014, la aniversarea de 10 ani, TomorrowLand a avut loc de 2 ori în aceeași vară. Azi s-a transformat într-un oraș întreg, divizat în sectoare, unde DJ-ii sunt singura autoritate de care se ascultă. Hectare întregi cuprind cele 16 scene și sutele de mii de oameni care curg pe alei și poteci, care se plimbă pe faleze și se relaxează pe malul lacurilor și-apoi intră în corturile în care se mixează sau se-nghesuie în arena cât un stadion de la main stage.

Tomorrowland LIVE NOW! Beck's Romania #MTVISTA #IVLOGBYOANATACHE

Posted by Oana Tache on 22 Iulie 2016

12 ore nu am stat jos!

Nici n-ai cum! Mereu e ceva de făcut, de văzut.  Îi „vânam” pe aplicație pe DJ-ii mari, mai ceva ca pe pokemoni, și alergam de la o scenă la alta.

Otto Knows a mixat superhitul Million Voices la Main Stage și a făcut warm-up pentru R3hab.

Sasha, veteranul muzicii electronice nominalizat la Grammy, a pus după-amiază la The Opera Stage și a ținut-o 2 ore ca pe vremuri. Progressive curat și bun!

SASHA LIVE @ THE OPERA STAGE @ Tomorrowland! Warm-up 4 tonight! #beckson #becksromania #ivlogbyoanatache #mtvista #oanatachero #party #festivalseason #tomorrowland

Posted by Oana Tache on 22 Iulie 2016

În schimb, David Guetta m-a dezamăgit. A fost un pic cam prea relaxat pentru un event de anvergura asta. Prea ca la radio, prea ca la discotecă.

Tomorrowland – DEMENTA CURATA!!! Beck's Romania #IVLOGBYOANATACHE #MTVISTA

Posted by Oana Tache on 22 Iulie 2016

 

Armin Van Buuren și-a revenit. Dj-ul nr. 1 al lumii (5 ani la rând) a avut un picaj după ce s-a făcut schimbul de generații din cluburi și a coborât în ranking-ul DJ MAG. S-a ridicat și a luat-o de la capăt, dar parcă ar merge mai multe piese de la el și mai puține de la alții. N-a mai scos ceva nou de la albumul ”Imagine” încoace. S-a lăsat cu o ploaie de artificii pe finalul setului lui – final demn de revenirea unui rege.

Artificiile lui ARMIN VAN BUUREN! WELCOME BACK, KING! 🙂 E absolut fabulos Tomorrowland ! Beck's Romania #beckson #ivlogbyoanatache #mtvista

Posted by Oana Tache on 22 Iulie 2016

Am încheiat seara cu ceva serios! Back2back-ul Eric Prydz și Deadmau5 a „tras” în noi când cu înalte, când cu joase, când cu lasere, când cu pianul LIVE al lui Prydz… MAGIC!

Deadmau5 si Eric Prydz back 2 back azi-noapte la Tomorrowland! #beckson #becksromania #oanatachero #mtvista #ivlogbyoanatache

Posted by Oana Tache on 23 Iulie 2016

FACT: Abia aștept să o luăm de la capăt! Boom! 🙂

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts