VIDEO: ZIUA 3 Cine sunt adevaratii eroi de la TOMORROWLAND?! - Oana Tache

VIDEO: ZIUA 3 Cine sunt adevaratii eroi de la TOMORROWLAND?!

Știu că ăsta e jurnalul meu de bord la TomorrowLand, dar azi nu mai e despre mine, dj, atmosferă, Boom, efecte și decibeli. Azi e despre ei, cei 7 magnifici – câștigătorii Beck’s Romania care au gustat Elixir Of Life la TomorrowLand, in Belgia.

Sincer, am avut emoții. Să pleci în țări străine,  la festivaluri de muzică electronică cu oameni pe care nu i-ai mai văzut niciodată… Extrem! Și mai mișto e că nici că ne puteam nimeri mai bine.

img-9198_large

În afară de cei 3 câștigători desemnați de Bogdan și mine pe net, în aeroport am aflat că mai avem 4 însoțitori (câștigătorii tragerii la sorți din SHOP).  Ne-am văzut la plecări, ne-am plăcut, ne-am înțeles tot timpul si am avut grija unii de alții de parcă eram gașcă de ani de zile.

La Tomorrowland, asta-i miscarea :)))) #ivlogbyoanatache #beckson #becksromania #mtvista #oanatachero #lookoftheday

Posted by Oana Tache on 24 Iulie 2016

Și pentru că știți deja cât de impresionată am fost eu de TomorrowLand, hai să vă fac cunoștința cu ei și să vedem cum s-a văzut nebunia din Boom, Belgia, prin ochii lor.

VIDEO de la MAIN STAGE Tomorrowland! #daybreak #session #ivlogbyoanatache #beckson Beck's Romania #oanatachero #mtvista #tml2016 #peopleoftomorrow #tomorrowland #mainstage #video

Posted by Oana Tache on 24 Iulie 2016

Andrei, 27 ani.

E genul care tace și face – nu consumă energie aiurea, dar și când se distrează…

“E o nebunie! Ești impresionat de diversitate culturală. Toata lumea râde, vorbește cu toata lumea…Toata lumea face ce vrea și se distrează non-stop. Ai tot ce vrei la TomorrowLand!”

Andrei, 22 ani.

A fost plecat în State cu work & travel și e înnebunit să experimenteze orice. Foarte săritor, dar și agitat – a avut grijă ca toată gașca să se simtă bine.

“E o experiență incredibilă de viată pe care o recomand tuturor. Cel mai mult mi-a plăcut la main stage, e ceva vis! Îmi va rămâne în cap Tiesto și party-ul de deschidere de la The Gathering. S-au întâmplat multe de-atunci, dar mi-a plăcut senzația de miercuri noapte.”

Alex, 31 ani.

A câștigat la tragerea la sorți și sorții l-au dus până în Boom. 2 zile a umblat de nebun pe la toate scenele să-i semneze toți dj-ii steagul național. 🙂

“Sunt fan TomorrowLand după aceste 3 zile. Încă nu-mi vine să cred unde-am ajuns. Am realizat abia sâmbătă unde sunt. E incredibil ce se întâmplă aici… De necrezut! Ai impresia că visezi.”

Happy new year, Tomorrowland! :)) Revelionul s-a mutat in iulie la BOOM! #beckson #becksromania #ivlogbyoanatache #oanatachero #mtvista #tomorrowland #belgium

Posted by Oana Tache on 25 Iulie 2016

Ioan, 20 ani.

S-a distrat tare până în ultima zi când și-a pierdut telefonul… Și evident, nu telefonul în sine a fost problema, ci faptul că a pierdut pozele și filmulețele de la TML 2016. Dar, a compensat faptul că a făcut schimb de steaguri (ca la fotbal) cu o gașcă din Noua Zeelanda cu care s-a împrietenit în campusul din DreamVille. 🙂

“Armin van Buuren 4 life! Mie asta mi-a plăcut cel mai mult ca show. Iar oamenii… Aici e impresionant că toată lumea împarte cu toata lumea tot: sharing is caring nu mai e doar o expresie. Toți suntem o mare familie! People of tomorrow!”

Anca, 21 ani.

E verișoara lui Ioan și a ajuns la TomorrowLand pentru că Ionică a avut norocul de a câștiga un bilet dublu la tragerea la sorți. Împreună au format duo-ul nedespărțit Verii Very sau Ioneii. :))

“Am răgușit! Jur, am țipat într-una! Decorul foarte tare! Peste tot! Toate scenele arată impecabil. Vreau să rămân aici. Putem să oprim timpul în loc?”

VIDEO: Aseara, Tomorrowland a fost ON FIRE! Nebunie la MAIN STAGE! #ivlogbyoanatache Beck's Romania #dimitrivegas #likemike #oanatachero #peopleoftomorrow #mtvista #beckson #tomorrowland

Posted by Oana Tache on 24 Iulie 2016

Tudor, 23 ani.

Artistul grupului ne-a ținut numai într-o glumă. N-ai zice că un masterand la UNATC e fan techno și se-nghesuie în fata la Vitalic sau Dave Clarke, dar el a făcut asta la The Arch Stage, trei seri la rând.

“Sunetul, luminile, artificiile, muzica…Totul e poveste. Totul are poveste! Vreau și la anul! Ați auzit? Mai vreau!!!”

Ecaterina, 21 ani.

Viitoarea PR s-a ales cu o poreclă care spune tot. După TomorrowLand a devenit ”EcaterinCa”. :))) E mare fană Solomun.

“Se spune că viața e un cadou, însă ce am trăit aici e cel mai frumos și mai incitant moment al vieții mele! Decorurile și giganții muzicii electronice au fost de top, dar energia și vibe-ul pozitiv pentru următoarea perioadă le-am luat de la Solomun și Adam Beyer. Și vă spun cu mare greutate asta, pentru că m-a lăsat vocea!”

BOOM! BOOM! BOOM! PARTY ON! Tomorrowland, #nuplecamacasa ! 🙂 #ivlogbyoanatache Beck's Romania #tomorrowland #peopleoftomorrow #beckson #mtvista #festival

Posted by Oana Tache on 24 Iulie 2016

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts