Cum s-a văzut Finala Vocea României 2019 la TV... - Oana Tache

Cum s-a văzut Finala Vocea României 2019 la TV…

vocea-romaniei-finalisti-oana-tache

Nu m-am uitat la Vocea României până la Live-uri. După 9 ani și 9 sezoane în care echipele de producție care s-au ocupat de licența show-ului au întors pe toate părțile România și ocazional Republica Moldova în căutarea vocilor fresh; mulți au zis că Vocea devine un format perimat, că nu mai ai ce scoate din “ea”.
Nimic mai fals. Și nu pentru că o spun eu, ci cei care de aproape 10 ani își petrec serile de vineri în fata TV-ului, cei care dau sms-uri și își susțin preferații, cei pentru care Vocea României este în continuare unul din puținele show-uri de TOP de divertisment din România, cei pentru care Vocea României este tradiție.
Revenind, am prins cele 3 Live-uri de sezonul asta la Vocea României și de unde credeam înainte de finală că nu mai are ce să mă uimeasca (pe mine, omul de media care a lucrat printre altele și la acest show), finala m-a lăsat mască. Salut pe această cale echipa de producție și mai cu seama pe cei de la tehnic. Cei care au reușit să facă încă un upgrade show-ului de la PROTV: elementele de realitate augmentată folosite pe momentele solo ale finaliștilor de sezonul ăsta, merită toate aplauzele. Echipa a avut curaj, a îndrăznit să inoveze și a dus show-ul și implicit televiziunea în România la NEXT LEVEL. Da, am mai văzut AR la TV dar nu în maniera și la calitatea spectacolului reușit de PROTV aseară. O găselnița tehnologică integrată perfect într-o emisiune de divertisment plină de emoție. A ieșit arta! Și o spun sincer. 👏

La fel de sincer spun și despre concurenți: buni. Nu neapărat cei mai buni, dar dau speranța că nu s-a terminat talentul în România lui 2020 “halită” de generația Tik Tok. Uite, nene, unii care mai fac și altceva decât fake stupid content pe net. Ah, și mai zic că după mine, George Aghinea ar fi trebuit sa fie VOCEA lui 2019. Dar asta e doar părerea mea personală. Nu contest decizia publicului care a votat o voce bună de metal. Felicitări, DRAGOȘ MOLDOVAN! Sper să te vedem pe scenă la Wacken! Felicitări, #teamtudor.

dragos-moldovan-este-vocea-romaniei-oana-tache

Și pentru că nu pot încheia fără să povestesc  despre antrenori și chimia dintre ei, zic că  Brenciu ar trebui să iasă puțin din bula proprie și să mai și experimenteze muzical. Irina să mai lucreze pentru a-și pune amprenta proprie pe show. Din păcate, sezonul ăsta parcă nu s-a implicat pe piese, pe show, nu a avut intervenții cu mesaj. A părut că o dă din poignet, complet neinteresat, deși sunt sigură că a muncit mult. Și tot din păcate, a fost și singura care a părut de multe ori înafara găștii de antrenori. Tudor a mers pe rețetele-i proprii – rock, atitudine pe scenă, comentarii acide și poate și un pic de strip-tease. 😉

Părerea mea e că și-a consolidat poziția mergând la sigur așa cum spuneam pe o rețetă care iată i-a mai adus un trofeu. De menționat și faptul că de fiecare dată când apare Tibi Albu e de bine pentru #teamtudor.

Însă, de departe cel care s-a identificat cu statutul de antrenor matur, de om de TV care știe sa construiască și povești dar să-și și ajute la propriu concurenții să evolueze a fost sezonul ăsta, în opinia mea Smiley. Bun. Matur. Cu intervenții bune, coerente, foarte bine argumentate. Cu momente cool, fresh, cu riscuri asumate și un positive vibe specific. Exact ceea ce ar trebui sa aducă un artist complet și complex într-un show TV de divertisment.

Una peste alta, Finala Vocea a fost iar spectacol!

Și încă ceva. Vioară I în materie de prezentatori TV rămâne Pavel Bartoș. Punct. El face spectacolul  chiar și când poate părea că nu ai cu ce face spectacol. 😉

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts