Who's gonna OWN THE STAGE la Electric Castle?! - Oana Tache

Who’s gonna OWN THE STAGE la Electric Castle?!

Ai zice ca in Romania nu se mai pune pret pe newcomer-i…Ca nu mai e loc pe piata sau pe scene…Ca sunt concerte si festivaluri putine…Ca nimeni nu vrea sa promoveze nume noi…Si totusi, Electric Castle Festival face asta!

Ai zice ca in Romania nu se mai pune pret pe newcomer-i…Ca nu mai e loc pe piata sau pe scene…Ca sunt concerte si festivaluri putine…Ca nimeni nu vrea sa promoveze nume noi…Si totusi, Electric Castle Festival face asta!

Două trupe și 18 DJ din România completează line-up-ul Electric Castle 2016!

Castigatorii OWN THE STAGE 2016 si-au strans fanii pe net acolo unde e target-ul si dupa numararea voturilor s-a hotarat cine urca pe scena Electric Castle.

Din 50 de trupe inscrise,  Toy Machines au adunat 1.800 de voturi.

Formati în 2009 in Suceava, cu un sound energic, trupa a reușit în ultimii ani să urce pe scenă alături de Alternosfera, Luna Amară, Coma, E.M.I.L., Vița de Vie, OCS sau Implant pentru Refuz. Toy Machines au lansat și un prim album, „Digital Waves”, un mozaic de compozitii alternative.

A doua trupă câștigătoare este alegerea juriului Electric Castle, dar și ocupanta locului II cu peste 1.600 de voturi din partea fanilor: Are You Anywhere.

Cine sunt Are You Anywhere?

Silviu Pasca a sarit de pe scena de la Vocea Romaniei, la Smiley in gasca Hahaha si uite-asa acum, alături de Vladimir Coman-Popescu (DJ-ul alaturi de care urca pe scena) – e ELECTRIC! De la blues la psychedelia, de la Balkan la UK Garaje – asta inseamna Are You Anywhere.

Peste 150 de DJ au dat din platane pentru un loc pe una din scenele festivalului de la Castelul Banffy! 18 artiști autohtoni care stiu cum sa mixeze : Ahe&Frenk, Boca Raul, CICI, Ellien, KEEBLE, Khaleea, Kiro, Louis Nichols, MEN-D, Musai Soundworks, Vladiva, Pseudub, Spectrum, SVK Boy, TABAC, TECHNNIBAL, Vesnic, Vlad Bretan-  Vor evolua pe una dintre scenele The Roots, Booha College, The Cube, Silent Dance sau RBMA.

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts