Zbor la MTV EMA 2018! - Oana Tache

Zbor la MTV EMA 2018!

Bilbao, viiiiin!

Pentru a 6-a oara in this lifetime ajung la cele mai importante premii muzicale ever: MTV Europe Music Awards!

Sunt onorata, fericita si extrem de nerabdatoare sa impart cu tine cele mai tari momente de pe covorul rosu si de la show-ul din Bilbao de anul asta! Plus multe alte surprize!

Dupa ce in 2009 am fost la Berlin, in 2010 la Madrid, in 2013 la Amsterdam, in 2014 la Glasgow, in 2015 la Milano, acum sunt gata sa iau cu asalt BILBAO, SPANIA si este o onoare sa reprezint Romania pentru a 6-a oara la MTV EMA!

 Ma simt de parca as fi primit si eu un premiu, avand in vedere ca urmeaza sa ii vad pe scena MTV pe: Panic! At the DiscoAlessia Cara, Bastille, Anne-Marie, Marshmello and Jack & JackJanet Jackson, Nicki Minaj, Halsey, Rosalía si binenteles, pe  Hailee Steinfeld, gazda de anul asta a MTV EMA! 

Lindsay Lohan, Anitta, Debby Ryan, Ashlee Simpson si Evan Ross se numara printre invitatii speciali si vor inmana deja celebrele trofee MTV!

Te tin la curent aici, pe facebook si pe instagram asa ca stay tuned!

PS: Ne oprim si la Barcelona si mai am cateva surprize pentru tine!

Oana Tache

I love questions and answers, tattoos and loud music. I'm a social media addict and an adrenaline junkie. I'm your party partner and DIGITAL HOST. Are you ready for some online quality content? :)

View all posts